Bambusz árnyékoló

A bambusz rolókat kizárólag csak természetes anyagokból készítjük. A kézi szövésű szövetek nagy választéka lehetővé teszi a rolók felhasználását különböző belsőépítészeti stílust képviselő helyiségekben. A három bambusz roló típus segítségével bármilyen beltéri esztétikus árnyékolás megvalósítható. A rolók két alapkivitelben húzhatók fel: feltekeréssel, amikor a roló anyaga tekercset képezve tekeredik fel, vagy felhúzással, amikor a roló anyaga egyenletes redőket képez.

ELŐNYÖK:

  • Természetes alapanyag.
  • Könnyen szerelhető, kezelhető.

 

 

Természetes alapanyagból készült árnyékoló, ami tűző napsütésben pillanatok alatt szolgálatba állítható. Ezt a terméket elsősorban ajtókra, ablakokra belülről szokás felszerelni, a hagyományos rolókhoz hasonlóan. Közös tulajdonságuk, hogy egyszerű rögzítési és kezelési rendszerüknek köszönhetően szakértelem nélkül is pillanatok alatt felszerelhetőek. Mivel könnyű a súlyuk, ezért ha valaki nem akar fúrni, szegelni, akkor akár kétoldalú ragasztóval is rögzíthetőek.

Barna bambusz roló

A kreatívabbak azonban nem állnak meg ott, hogy az ablakra szereljék a rolókat. Főleg déli országokban jellemző, hogy teraszokra is felszerelik a bambuszrolókat. A nálunk is terjedőben levő megoldás azért nagyon praktikus, mert a kezelő mechanikának köszönhetően szeles, vagy esős idő esetén a roló gyorsan feltekerhető, így ha valaki körültekintően használja, akkor éveken át megállja a helyét kültéri használat esetén is. A bambuszroló használata nagyon hangulatos. Ha ragaszkodik a természeteshez, bambusz anyagból szalagfüggöny lamellákkal is díszítheti otthonát.

Bambusz roló teraszon

ASHA

Alap bambusz roló típus. A szövet alulról, tekercset képezve tekeredik fel. A roló zsinórral és súlyzáras húzószerkezettel működtetethető. A húzószerkezetnek köszönhetően a roló bármilyen pozícióban megállítható.

FEBA

Elegáns kivitelű bambusz roló. A szövet a felhúzás során vízszintes redőket képez. A roló zsinórral és súlyzáras húzószerkezettel működtethető. A húzószerkezetnek köszönhetően a roló bármilyen pozícióban megállítható.

EDESA

A bambusz rolók családjának utolsó képviselője, mely kizárólag természetes juta szövetből készül. A roló gyöngylánc és súlyzár segítségével tekerhető fel a tengelyre. A húzószerkezetnek köszönhetően bármilyen pozícióban megállítható.

Pin It on Pinterest

Share This