Fa reluxa

ELŐNYÖK:

  • Jól szabályozható fényminőség.
  • Természetes alapanyagból.
  • Motorizálható.

 

 

 HÁTRÁNYA:

  • Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása!

A természetes fából készült reluxák dekoratív mintázatuk révén a harmónia, kényelem és meghittség érzését varázsolják otthonába. A természetes alapanyag és a minőségi kidolgozás Önt is elbűvöli letisztult szépségével, praktikus és időtálló tulajdonságaival.

A fareluxa stílusos, esztétikus és elegáns kiegészítője a beltérnek, amely minden részletében tökéletes eleganciát és harmóniát sugároz. A nagyszerű kivitelezés révén a fareluxa csúcsterméknek számít az árnyékolók között. Az extra felszereltség is biztosított, habár nem alapáron, melyet elsősorban az esztétikumot előnyben részesítő igényes vevőknek kínálunk.

Retro típusú fa reluxa

Fareluxa 25mm

A fareluxát csak beltéri kivitelben gyártjuk, elülső zsinór- és pálcakivezetéssel. A szerkezet fapálcával és zsinórral működtethető, a kétféle húzószerkezet igény szerint kombinálható

Élvezze otthona kényelmét és válassza a távirányítóval működtetett motorok előnyeit. Használja sávrolóját, redőnyeit, lámpáit egyetlen gombnyomással.

Fareluxa 50mm

“A fareluxát csak beltéri kivitelben gyártjuk, elülső zsinór- és pálcakivezetéssel. A lamellák felhúzása súlyzáras húzószerkezet segítségével történik, mely zsinórral működtethető, a mozgatásukat pedig zsinór vagy fapálca biztosítja. A fareluxa két oldalán sodronyos feszítés rögzíti a lamellákat. Pálcás működtetés kizárólag 1500 mm szélességig. Lamella mérete: 50 × 2,3 mm.”

Fareluxa 50mm Retro

A fareluxát csak beltéri kivitelben gyártjuk, elülső zsinórkivezetéssel. A lamellák felhúzása súlyzáras húzószerkezet segítségével történik, mely zsinórral működtethető, a mozgatásukat szintén zsinór biztosítja. A kivitel sajátossága a húzóheveder, mely többféle színárnyalatban rendelhető. Lamella mérete: 50 × 2,3 mm.

 

Hagyományos fa reluxa, barna.

Még több kép a galériában vagy a Pinteresten.

Pin It on Pinterest

Share This