Napellenzők

ELŐNYÖK:

  • Időtálló ponyva és szerkezet.
  • Gazdag szín- és típusválaszték.

 

 

 

  • Motorizálható.
  • Hatalmas szín és anyag választék.
  • Szél, fény és hőérzékelőkkel kombinálható.

 

Napellenzőink olyan minőséget képviselnek melyet nem 1-2 évre terveztek. Alumínium alkatrészei nem rozsdásodnak, szerkezetének a meghibásodási esélye minimális, szinte a nullával egyenlő. Termékeink évtizedekig kiszolgálnak, anélkül, hogy különösebb karbantartást kellene rajtuk végezni. A tokozott kivitel esetén a ponyva vagy textíl is védve van behúzott állapotban. 

Az egyszínű, csíkos vagy mintás könyökkaros napellenző kertek, üzletek kirakatai, teraszok, éttermek teraszainak ideális árnyékolója. Erkélyek, családi házak teraszainak lefedéséhez, árnyékolásához alkalmas, praktikussága, kezelhetősége miatt nagyon elterjedt. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, szarufára, konzol segítségével bármilyen tartószerkezetre. Az UV-stabilizált, impregnált ponyvából készített árnyékolók nemcsak a napsütés és a csapadék elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színükkel.

8,4 méter széles motoros napellenző

Textilek anyaga: a napellenzők ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Minden vászon anyagunk elemi szálanként impregnált, UV védett, portaszító, vízlepergető, gombásodás ellen kezelt, 100% akril szövet de Soltis napháló textillel is alkalmazható. 5 év gyártói garancia minden rendeltetésszerűen használt Sattler és Akril Designe ponyvára!

Mozgatása lehet kézi, de motoros kivitelben is készítünk, amelyhez különböző érzékelőkkel lehet komfortosabbá tenni a mozgatást (távirányító, szél-, fényérzékelő). A napellenzők könnyen kezelhetők, karbantartást nem igényelnek.

Termékein mint az alábbi képeken látható, több féle alkalmazási területre is használhatóak. Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a függőleges vagy más néven a homlokzati napellenző. Előszeretettel választják pergolák, teraszok, fix ablakok árnyékolására. Használható Soltis napháló textillel, Sattler vagy Akril ponyvával akár úgy is hogy a közepébe átlátszó ponyvát varrunk így a kilátást sem gátolja. Ennek megvezetése kétoldalt, sodronnyal történik és bárhol megállítható sőt még a szeles, huzatos helyeken is jól alkalmazható (lásd a videón oldalt).

Külön megemlítendő az oldalárnyékolós napellenző. Ez a típus akkor ajánlott ha a lemenő vagy felkelő napsugarak alacsony szögben bevilágítanak a napellenzőnk alá és kényelmetlenné teszik az ott tartózkodást.

Ezen típus végzáróján egy kisebb szerkezet van melyből a ponyva szintén letekerhető függőlegesen így beárnyékol az oldalról érkező napsugarak elöl is. 

Kifejezetten szeles helyekre a vázszerkezetes vagy vezetősínes termékeket ajánljuk.

Ezekről a minőségi termékekről fontos azért tudni, hogy elsősorban árnyékolásra tervezték őket, nem eső, hó vagy szélfogónak akármennyire is ellenállóak az időjárás viszontagságainak. Minden termékünknek más és más erősségei és gyengeségei vannak ezért célszerű tervezés előtt bővebb információt vagy tanácsot kérni a Neoroll Árnyékolás szakembereitől. Kérdezzen bátran, szívesen segítünk.

Napellenző erkélyre

Könyökkaros napellenző, oldalárnyékolóval.

Az általunk forgalmazott napellenző típusok:

Csuklókaros napellenző

Homlokzati napellenző

Erkély napellenző

Vázszerkezetes napellenző

Vezetősínes napellenző

Még több kép a galériában vagy a Pinteresten.

Pin It on Pinterest

Share This