Pergola árnyékolók

A drótkötélpályán vagy sínen futó  kecses, textíliák egyre népszerűbbek Európában és egyre inkább megtalálják az utat az építészek, a kert tervezők és a kreatív átalakítók terveihez. A hosszú, párhuzamos vászoncsíkokat sodronyokhoz vagy síneken futó görgőkhöz rögzítjük, melyek a fényt, anyagtól függően, kisebb-nagyobb mértékben átbocsátják és gyönyörű mintákat hoznak létre az árnyékolandó felületeken.

A görgőzhető sínek egyedi RAL színekkel is megrendelhetők  így nem térnek el a már meglévő szerkezet színétől. Napellenző anyagaink az UV-minősítésű, vízlepergető, gombásodás ellen kezelt Sattler vászonból készülnek, így élettartalmuk hosszú évekig biztosított. A sín és az összes rögzítőelem rozsdamentes acél. Nagy előnye, hogy szinte bárhová és viszonylag könnyen telepíthető. Dizájnos megjelenése nem csak árnyékolásra de kiváló dísze is lehet kerti partiknak, esküvőknek.

Görgős árnyékoló pergola alá

Pergola alá vagy fölé szintén rögzíthető napvitorla anyag vagy napellenző vászon is. Legegyszerűbb megoldás ha fixen rögzítjük és a feszességet huzalfeszítővel vagy ponyvafülekkel állítjuk be. Fagyos időszakban ajánlott ezek leszerelése.  

Fix napellenző ponyva, pergola alatt

Még több kép a galériában vagy a Pinteresten.

Pin It on Pinterest

Share This