Sávroló

ELŐNYÖK:

  • Jól szabályozható fényminőség.
  • Fényzáró textillel teljesen lesötétít.

 

 

 

  • Motorizálható.
  • Hatalmas szín és anyag választék.
  • Könnyen kezelhető, szerelhető.

 

Mára a sávroló napjaink egyre feltörekvőbb belső textil árnyékolója. Közkedveltsége a finoman szabályozható fényminőségnek, letisztult, minimalista megjelenésének és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Óriási és különleges szín választéka miatt kitűnően alkalmazható belsőépítészeti megoldásokhoz vagy akár dekorációs kiegészítőként is. Az alapszínektől kezdve, a mintázott vagy fautánzatú, fahatású textíliáknak köszönhetően nem csak modern hanem bármely stílusvilágú otthon, munkahely vagy középület tökéletes kiegészítőjévé válik. Sávroló textilből létezik balckout változat is azaz fényzáró. E textiltípus elsötétített állásban szinte semmit vagy csak minimális fényt enged be ellentétben a többi textillel melyen halványan átszűrődik a fény.

A duplán futó, sávokkal szőtt, textil csíkok mozgatásával teljes vagy részleges sötétítést tudunk elérni de ha szeretnénk akkor az anyag feltekerésével szabad utat adhatunk a beáramló fénynek is. Lásd videó: https://www.youtube.com/watch?v=YKKU9WlRVgY

Jelenleg tokozatlan és tokozott változatban kapható. Ez utóbbi extrudált alumíniumból készült mely nagyon jól színezhető a Ral színskála bármelyik színére. A textil alsó részében nehezékként egy dizájnos alumínium profil helyezkedik el mely szintén bármilyen színnel rendelhető.

Kézi gyöngyláncos kezelés esetén a gyöngylánc is több fajta színben elérhető.

A tokozott sávroló motorizálható is, rádiós vagy fali kapcsolós kivitelben mely természetesen integrálható okos otthonokban vagy akár okos telefonnal is kezelhető.

 

Sávroló, lila színben

A mai modern sávroló textíliák portaszítóak és gombásodás elleni védelemmel vannak ellátva. Tisztítása nem igényel bonyolult eljárást, nedves ronggyal finoman kell áttörölni, mosni vagy erős kefével tisztítani tilos.

Barna sávroló, barna tokkal.

Még több kép a galériában vagy a Pinteresten.

Pin It on Pinterest

Share This