Vezérlések

Napjainkban már szinte természetessé vált, hogy árnyékolóinkat fali kapcsolós vagy távvezérléssel működtessük. Az már csak hab a tortán ha ezt távol az otthonunktól is megtehetjük, ellenőrizhetjük. Automatizált árnyékolókkal télen a fűtés költségeket és nyáron a klímaberendezés költségeit spórolhatja meg, teljesen automatikusan.

Intelligens Otthon

Az intelligens otthon vezérlőkből is többfajta van forgalomban. Az általunk forgalmazott két fő fajtát szeretnénk bemutatni: Becker B-TRONIC és Somfy-connexoon. 

B-TRONIC

Rádiós intelligens vezérlőközpont távoli elérhetőséggel és bidirekcionális kommunikációval az Ön kényelméért!

A B-TRONIC nemcsak irányítja, hanem visszajelzést is ad Önnek arról, hogy fogyasztói – árnyékolóberendezései, riasztója, világítása, öntözőrendszere stb. – teljesítették-e az Ön által kiadott parancsokat. Sőt, az összehangolt funkcióknak (ú.n. jeleneteknek) köszönhetően csökkenthetőek az energiaköltségek is.

Kényelmes

A B-TRONIC központ 50 fogyasztót képes kezelni, és az épület WIFI vagy LAN hálózatát használva, távoli elérést biztosít az épület tulajdonosa számára, aki okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén keresztül vezérelheti otthonának elektromos eszközeit.

A földszinten is látható, hogy mi történik az emeleten.

Ahhoz, hogy ez működőképes legyen, a vezérlőközpontnak bidirekcionális jeleket kell küldenie és fogadnia. Miután a B-TRONIC továbbítja a parancsot, a motor visszajelzést küld státuszáról. Így például, ha redőnye akadályba ütközik az emeleten, ez a földszinten lévő vezérlőközponton rövid időn belül láthatóvá válik.

A B-TRONIC maximális komfortot biztosít Önnek. A vezérlőközpont mellé Ön egy 1 csatornás és egy 15 csatornás távirányítót is kap.

A színes érintőképernyős kijelző segítségével bidirekcionálisan irányíthatja a Becker KNX-RF rádiós termékeit, egyéb gyártók KNX-RF termékeit és egyirányúan a Becker Centronic termékcsalád elemeit egyaránt.

Becker1

Somfy Connexoon box

A Somfy folyamatosan azon munkálkodik, hogy mindenki számára elérhető kényelmes és biztonságos otthonokat teremtsen.
A Connexoon alkalmazásokkal élmény a ház berendezéseinek működtetése és ráadásul időt is spórolhat.
 • 3 alkalmazás, melynek köszönhetően okostelefonjáról ottthona
  3 területét tarthatja irányítás alatt: az ablakokat és árnyékolókat, a terasz berendezéseit, illetve a bejáratokat.
 • 3 fontos tényező a biztonságos távoli vezérlés megvalósítására, hogy otthonát mindig ellenőrizhesse.
 • Egyedülálló: egyszerű és szórakoztató funkciók, melyektől otthona új életre kel.
 • Biztonságos, stabil megoldás:
  – kétirányú rádiós kommunikáció: valós visszajelzés
  – 868-870 MHz tartományban 3 frekvenciasávot használ
  – 128 bites titkosítás (mint a bankautomatáknál)

 • CLICK & GO

  Húzza le a redőnyöket és aktiválja a riasztót egyetlen kattintással…nyugodtan indul a nap!


 • FELVÉTEL INDUL!

  Állítsa be okosotthona eszközeit tetszőleges állapotba, mentse el és hívja elő azokat bármikor. Az árnyékolók az időjárási körülmények figyelembevételével energiát is megtakaríthatnak.


 • BIZTONSÁGOS MEGOLDÁS

  Ellenőrizze árnyékolóit és mozgassa azokat távolról, ahogyan csak szeretné.

somfy box

Komfort, kényelem

Minden nap ugyanaz történik: Az egész házunkat
körbejárjuk, minden redőnyt leengedünk, majd reggel
újra felhúzzuk. Sok minden kényelmes és automatizált
mindennapjainkban, ezt a minimumot redőnyeinél is
követelje meg!

Biztonság az életünkben

Az automatizált redőnyök folyamatosan a lakott ház
érzetét keltik. Nyaraláskor is? Főleg akkor! Ablaktörés
esetén az automatikusan záródó árnyékolók kínálják
a legnagyobb biztonságot. A Becker motorok és
kiegészítők megakadályozzák a behatolást.

Védelem a napsugarak ellen

Apró fényérzékelők az ablakon minden redőnyt
egyedien működtetnek. Akkor is, ha Ön éppen nem
tartózkodik otthon. Így megóvhatja növényeit, bútorait
– mindezt teljesen automatikusan.

Kifizetődő értékbefektetés

Az energiamutatók csökkentése, az ingatlan értékének
növelése és emellett komfort és életminőség javítása?
Végre egy hosszútávú értékbefektetés, melyet minden
nap, minden ízében élvezhet!

Becker Motor

Alapítási év: 1921. Üzletágak: Redőny- és napellenzőmotorok, vezérlések, ipari kapumotorok és vezérlések, egyedi motorok. Dolgozó Németországban: 200 fő.     Dolgozó külföldön: 100 fő. Leányvállalatok: Benelux Államok, Franciaország, Spanyolország, Ausztria, Csehország, Törökország. Megfelelőségi nyilatkozat: DIN EN ISO 9001. Együttműködő partnerek: Ázsiában, Ausztráliában, Európában.

A BECKER története: 1921-ben a két testvér Emil és Adolf Becker létrehoztak egy műhelyt Sinnben , ahol a csőmotorok műszaki kivitelezést és fejlesztését hamar véghez vitték. Az innovációs vágy és az új ötletekre való nyitottság tette lehetővé a BECKER-Antriebe folyamatos növekedését. A vevővel való interaktív kapcsolat, az új fejlesztések és a gyártás minősége tették le az alapját a mind a mai napig sikeres vállalkozásnak. A BECKERnél mind a partnerek, mind a vevők egy megbízható nemzetközi beszállítóra találtak. A vállalkozás jövőbeni terveihez tartozik az tudatos vevőkiszolgálás, a szervizszolgáltatás kiépítése, továbbá a folyamatos innováció és termékfejlesztés. Az egyedi termékek, az oktatások, a marketing és a szervíz erősítik partnerkapcsolatainkat.

Becker logo

Somfy motor

A Somfy csoport egy nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely lakó- és kereskedelmi épületek árnyékolóinak (redőny, napellenző, külső- és belső árnyékolók ill. kapuk) automatizálásához kínál motorokat, vezérléseket, érzékelőket és kapcsolókat. Az általunk tervezett és gyártott termékeket a felhasználók igényeinek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük a következő szempontok alapján: kényelem, biztonság továbbá energiamegtakarítás.

A mára nemzetközi vállalattá fejlődött Somfy csoport 1969-ben alakult, hálózata öt kontinensen működik: 60 fiókvállalatból, 51 irodából és 76 képviseletből áll. A vállalat 8 gyártóüzemével hatékony és megfelelően reagálni képes ipari összeszerelő kapacitással rendelkezik. Szigorú minőségi előírásaink lehetővé teszik, hogy világszerte több mint 220 millió felhasználó és 30.000 vállalati ügyfél igényeit elégítsük ki.

A Somfy motorok megfelelnek az európai és a francia biztonsági előírásoknak. A redőnyök, illetve a külső és belső árnyékolók motorjai megfelelnek az AFNOR által kiadott NF elektromossági szabványnak.

Mobilus motor

A MOBILUS MOTOR redőnymozgató motorok, árnyékoló motorok és kapumotorok gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek.

A MOBILUS MOTOR célja, hogy a legszélesebb körű műszaki tanácsadáson és szakértelmen túl kiváló minőségű, kedvező árú termékeket gyártson üzleti partnerei számára.

A Mobilus Motor küldetése, hogy minél magasabb színvonalú és minőségű árnyékolástechnikai termékeket állítson elő.

Tudásának és széles körű tapasztalatainak köszönhetően meg tud felelni ügyfelei széles körű igényeinek, és gyorsan tud reagálni a piac változásaira, követelményeire.

A cég folyamatosan fejleszti gépparkját, valamint gondot fordít munkatársai szakmai képzésére is, ezen tényezők együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy Mobilus Motor termékei minőségben és ár-érték arányban is megállják helyüket az európai árnyékolástechnikai termékek piacán.

Mobilus logo

Ky, Portos, Anlux motor, Smart home

Léteznek olcsóbb kategóriás motorok is melyek ugyanolyan megbízhatóak mint híresebb társai de tudásuk kevesebb, esetleg később nem bővíthetőek vagy csatlakoztathatóak más érzékelőkhöz. Ezek a motorokat azoknak ajánljuk akik nem akarnak nagy házi rendszereket kialakítani és beérik azzal, hogy egy gombnyomással vagy egy egyszeri időzítéssel mozgathassák árnyékolójukat. Ezek a motorok amely végre alternatív megoldást tudnak nyújtani, az addigi drágább automatizálási rendszerekkel szemben. Azóta már persze több gyártó is megjelent a piacon, de a továbbra is tartani tudják piaci pozíciójukat, a jó minőségnek, a valódi garanciának és a versenyképes árnak köszönhetően. Leggyakoribb felhasználás ezekből a motorokból történik.

ky logo

Pin It on Pinterest

Share This